سه شنبه 07 مهر 1405

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات) ثبت نام متقاضیان شغل مسئول فنی
  • 1405/06/29 - 13:44
  • تعداد بازدید: 817
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جشن میلاد امام حسن عسکری(ع) در سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد

همزمان با فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت امام حسن عسکری(ع)، مراسم گرامیداشت این مناسبت با سخنرانی مشاور نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، در محل نمازخانه سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی‌نسب در این مراسم، ضمن تبریک میلاد امام حسن عسکری(ع)، با اشاره به ابعاد مختلف زندگی و سیره آن حضرت اظهار کرد: امام حسن عسکری(ع) ۲۸ سال عمر کردند که بمدت 6 سال امامت را برعهده داشت و آن حضرت در دوران امامت خود، با وجود شرایط دشوار آن زمان، در مسیر هدایت و تربیت جامعه اسلامی تلاش کردند.

 

وی با بیان اینکه یکی از فلسفه‌های وجودی امام، تربیت و اصلاح انسان‌هاست، افزود: نخستین مربی عالم خلقت، خداوند متعال است و پس از آن، انبیا، ائمه اطهار(ع) و پدر و مادر، هر یک در جایگاه خود نقش مهمی در تربیت انسان دارند.

 

مشاور نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به آموزه‌های تربیتی امام حسن عسکری(ع)، بر ضرورت توجه به آداب و رفتارهای اجتماعی در زندگی روزمره تأکید کرد و گفت: سلام کردن، رعایت ادب در مجالس و نشستن در هر جای مناسب، پرهیز از جدال و کشمکش، خودداری از شوخی‌های بی‌جا، کنترل خشم و غضب و پرهیز از خنده‌های بی‌جا، از جمله توصیه‌های تربیتی آن حضرت است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی‌نسب خاطرنشان کرد: توجه به این آموزه‌ها و تلاش برای به‌کارگیری آنها در زندگی فردی و اجتماعی، می‌تواند زمینه‌ساز اصلاح رفتار، تقویت اخلاق و بهبود روابط میان افراد شود.

 

در پایان این مراسم، ضمن گرامیداشت میلاد باسعادت امام حسن عسکری(ع)، از برگزیدگان مسابقات کتابخوانی ویژه عید سعید غدیر خم و هفته وحدت با اهدای جوایز تقدیر شد.

 

  • گروه خبری: گروه های مطالب,اخبار داخلی,حوزه نمايندگي ولايت فقيه
  • کد خبر : 359045
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور